Mondmaskers...

corona covid19 DIY-pakket mondmasker mondmaskers

Ik besliste midden april om tijdelijk handgemaakte mondmaskers en mondmasker-DIY-pakketten aan te bieden in mijn assortiment.

Sinds ik van start gegaan ben hiermee vliegen de DIY-pakketten de deur uit en breng ik mijn dagen door tussen mijn strijkplank, naaimachine, bureau, de Cubee Lockers en oh ja, mijn bed :-)

Ik doe mijn uiterste best om de mondmaskers zo snel mogelijk te vervaardigen na bestelling. Maar ik vind het ook belangrijk om dit met zorg te doen. Momenteel vervaardig ik de mondmaskers gemiddeld 2 dagen na moment van bestelling en gaan ze de avond van vervaardiging nog de deur uit (op werkdagen).

mondmasker corona covid19

Alle binnengekomen bestellingen kunnen nog worden vervaardigd binnen deze termijn. MAAR... mijn lintenvoorraad is in een mum van tijd ferm gedaald! Ook bij mijn leverancier is de keuze in linten erg beperkt geworden, zag ik. Ik maakte deze avond nog een extra bestelling en hoop dat ze snel in huis is. Gezien we komend weekend een verlengd weekend hebben en de koeriersdienst waarmee mijn leverancier samenwerkt, trager levert dan voor de lockdown, zou het kunnen dat ik heel even zonder lint kom te zitten...

Indien jouw bestelling hierdoor vertraging zou oplopen, contacteer ik je zeker en vast via e-mail om je hiervan op de hoogte te brengen! Alvast mijn excuses indien dat het geval zou zijn...

Ik wil jullie alvast danken voor de massale bestellingen! Het is keihard werken maar supertof! Blij dat ik op deze manier kan bijdragen in deze crisis. 

Ik wens jullie vooral ook een goede gezondheid! Eneuh... Hou het zeker en vast veilig!

#samentegencorona 


Publicación más antigua Publicación más reciente


Dejar un comentario

Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados