• MUUD - sustainable accessoires

    Die wil ik!
  • PetiteKnit

    Die wil ik!

MUUD - sustainable accessoires

Die wil ik!

PetiteKnit

Die wil ik!

Haken, breien en macramé - the eco-friendly way

Zoekt u ecologisch garenduurzaam garen of gewoon 100% natuurlijk garen?
Ulla is één van de weinige wolwinkels in Vlaanderen die bewust kiest voor een volledig duurzaam assortiment aan garens en accessoires!

Onze merken zoals ONION (DK), Fonty (FR), Lamana (DE), Lopi (IS), Novita (FI) , Oh my Pebbles (NL) en Rosarios4 (PT) produceren hun volledige gamma bewust, duurzaam en eco-friendly. En dat alles met veel respect voor mens, plant en dier. Dit resulteert in garens van topkwaliteit! Ook wie een gevoelige huid heeft, vindt bij ons zeker zijn gading!

Hou je van mooie accessoires om je handwerkspullen in op te bergen? Dan zijn de duurzaam geproduceerde lederen accessoires van Muud (DK) zeker iets voor jou! Je hebt ze immers voor het leven!

Zelfs ons drukwerk en onze verpakkingen zijn eco-friendly. En als kers op de taart planten wij per verzending een boom! Klik hier om meer te lezen over ons engagement.

Welkom op onze breisoirées!

Meer info graag!

OPENINGSUREN

WEGBESCHRIJVING

Opgelet! Enkele sluitingsdagen in maart!

Van 22 - 24 maart is er vakbeurs in Keulen. Alle grote (en minder grote) wolproducenten zijn daar vertegenwoordigd. De place to be dus om nieuwe inspiratie op te doen. De winkel zal dan ook gesloten zijn op vrijdag 22 maart want ik ben die dag in Keulen.

Tijdens het paasweekend sluit ik tevens de deuren op zaterdag 30 maart

SOS ULLA!

SOS Ulla to the rescue

LAMANA - SUPERLIGHT

WOOHOOW LAMANA!

PetiteKnit Breipatronen

Get your Knit on!

#watklantenzeggen

Wil jij ook iets zeggen? Mail naar sofie@ullawol.be of schrijf een Google review! Ik ontvang alle feedback met open armen zodat ik mijn service steeds kan blijven verbeteren :-)