Ulla?

Ulla?

Ulla verwijst naar “ull” wat in het IJslands “wol” betekent en naar “uld” wat dan weer het Deense woord voor “wol” is.

 

Ulla!

Welkom bij Ulla!

Ulla is een Belgisch bedrijf en verkoopt uitsluitend 100% natuurlijke garens.

De drijvende kracht achter Ulla is Sofie. Ze is gepassioneerd door garen, haken, DIY en heeft een groot verantwoordelijkheids- en rechtvaardigheidsgevoel.  Daarom koos ze voor bewust en verantwoord ondernemen.

Ze gaat met producenten in zee die zo ecologisch en sociaal verantwoord mogelijk garens vervaardigen. Door het gebruik van natuurlijke grondstoffen zijn onze garens bovendien uitermate geschikt voor mensen met huidallergieën.

Ook onze collectie haak- en breinaalden werd met grote zorg voor u samengesteld. Onze breinaalden zijn allemaal gemaakt uit bamboo en dus 100% natuurlijk. Het zijn lichtgewichten waardoor ze erg gebruiksvriendelijk zijn. Voor onze haaknaalden lieten we het ergonomische aspect primeren bij onze keuze.

Ulla wil graag dé partner bij uitstek zijn voor creatievelingen met een hart voor mens, dier en natuur die zowel belang hechten aan mooie, kwalitatieve garens als aan het ethische aspect. Samen werken we aan een beter milieu en samenleving.

Heeft u vragen of suggesties? Ulla staat graag klaar om deze te behartigen. Bent u even enthousiast als wij? Vertel het gerust aan al wie het horen wil!