Brei jouw Harry Styles' colourblock patchwork cardigan (naar het designer stuk van JW Anderson)

breipakket colourblock patchwork cardigan duurzaam duurzaamheid Fonty Fonty Pole harry styles JW Anderson

breien Harry Styles cardigan DIY

Sinds Harry Styles deze cardigan van designer JW Anderson in februari droeg op een repetitie voor een optreden in "The Today Show" is deze colourblock patchwork cardigan een iconisch stuk geworden.

Het originele designer-item kostte maar liefst £ 1,250 of zo'n € 1.360 maar al gauw ontstond er een ware hype en begonnen heel wat vlijtige breisters hem spontaan na te maken. De ontwerper was hierdoor zo gecharmeerd en onder de indruk dat hij het patroon heeft gedeeld met iedereen om zo nog meer mensen te stimuleren om dit stuk te gaan breien.

Het originele patroon werd in het Engels geschreven maar speciaal voor jullie vertaalde ik het naar het Nederlands en ging ik experimenteren met onze eigen eco-friendly garens.

Wil jij deze ubercoole iconische cardigan graag breien? Doe je dat liefst in de originele kleuren zodat hij net echt lijkt? En wil je dat graag eco-friendly en duurzaam doen? Scoor dan nu je DELUXE DIY-pakket aan een voordelige prijs:

 • 10% korting op het garen
 • GRATIS verzending
 • GRATIS Nederlandstalig patroon

Wil je graag een budgetvriendelijke eigenzinnige versie maken maar toch met duurzaam garen? Dan is het "The basic" pakket iets voor jou! Je kiest voor blauw-groene tinten of voor roze-tinten aangevuld met contrastkleuren. En dankzij Lopi Kambgarn, een authentiek IJslands 100% merinogaren heb je toch een knap resultaat!

Het Nederlandstalige patroon is een extra service die ik met heel veel plezier bied aan wie dit pakket koopt.

Omdat het vertalen van dit patroon enkele uren tijd in beslag nam, is de vertaling echter niet vrij beschikbaar voor iedereen. Het Engelstalige en vrij beschikbare patroon vind je hier.

Wegens erg grote vraag, bied ik vanaf heden het vertaalde patroon te koop aan in de webshop. Als leuke extraatje krijg je bij dit patroon tevens een lijst met tutorials omtrent de gebruikte technieken in dit patroon. Je kan het patroon hier bestellen en zal het dan asap in je mailbox ontvangen!


Älterer Post Neuerer Post


 • Mireille am

  Staat er ook iets in het patroon over hoe je het kunt aanpassen naar een kleinere maat zodat het ook een beetje draagbaar is.

 • Martha am

  Op welke pendikte brei je de Harry Stiles met het pakket van 120.00?

 • Evelien am

  Kan ik het patroon ook in het NL van je kopen zonder iets anders aan te schaffen? En is het dan ook voor een beginner goed te doen?

 • Stephanie am

  Goeiemorgen, wat kost het om alleen het patroon in het Nederlands te ontvangen? Vriendelijke groet!

 • Emily am

  Wow super cool dit


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen