Ken jij COSH! al?

Ken jij COSH! al?

"COSH" staat voor Conscious shopping. Het is een platform dat duurzame merken en de shops verzamelt waarin je deze merken kan kopen. Aanvankelijk was COSH! voornamelijk gericht op duurzame kleding maar de laatste maanden worden er ook andere duurzame shops opgenomen op het COSH!-platform.

 

En yes! Sinds kort is ook Ulla te vinden op COSH! 

Wie als shop in het overzicht van COSH! wil terechtkomen dient natuurlijk te voldoen aan deze duurzame principes. Maar aangezien Ulla van a - z volgens duurzame principes handelt, moésten we gewoonweg opgenomen worden op dit platform :-) COSH! screent de shops en merken om de consument zo correct mogelijk te informeren.

 

Waar hecht Cosh! belang aan?

1. COSH! wil kennis delen en tijd besparen door zoveel mogelijk duurzame merken en shops te verzamelen op hun platform.

2. COSH! steunt eerlijke producten die met liefde worden geproduceerd en lokaal verkocht met professioneel advies.

3. COSH! toetst de "storytelling" van merken af aan de feiten. Zo zijn ze niet bang om bedenkelijke standpunten te onderzoeken en hun bevindingen te communiceren. Greenwashing is niet aan hen besteed.

4. COSH! wil iedereen, ongeacht het budget, helpen om duurzamere shoppingkeuzes te maken.

5. COSH! informeert je ook over merken die volgens circulaire principes producten op de markt brengen.

6. COSH! is een grote voorstander van reduce, reuse, recycle, restore en replace en wil daarom ook een platform zijn voor de tweedehandsmarkt.

7. COSH! is makkelijk raadpleegbaar zowel op je laptop als op je smartphone. Zo kan je steeds op zoek gaan naar een duurzame winkel in jouw buurt.

 

Hecht jij ook veel belang aan duurzaam winkelen? Maak dan zeker een bladwijzer aan voor dit platform! https://cosh.eco/nl/


Älterer Post Neuerer Post


Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen