Versand

Standaard gelden onderstaande verzendkosten:

- € 5,50  bij bestellingen binnen België

- € 7,80  bij bestellingen binnen Eurozone 1a (Nederland)

- € 10,30 bij bestellingen binnen Eurozone 1b (Duitsland, Luxemburg, Frankrijk)

- € 14,10 bij bestellingen binnen Eurozone 2 (Oostenrijk, Denemarken, Italië, Polen, Verenigd Koninkrijk)

- € 16,90 bij bestellingen binnen Eurozone 3 (Finland, Portugal, Spanje, Zweden)

- € 23,20 bij bestellingen binnen Eurozone 4 en 5 (Hongarije, Kroatië, Slovakije, Slovenië, Tsjechië, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen)

 Afhaalpunten:

Bioshop 't Lang Leven - Dorp-West 1 - 9080 Lochristi

  • levering op dinsdag: alle bestellingen gemaakt vóór maandag 15:00
  • levering op vrijdag: alle bestellingen gemaakt vóór donderdag 15:00

Levering in een afhaalpunt is gratis. Voor kleine bestellingen wordt echter de toeslag kleine bestelling aangerekend (zie onder). Wanneer je voor afhaling in een afhaalpunt kiest, kan je vrijblijvend een bijdrage van van €0,50 betalen waarmee een boom zal worden aangeplant.

Toeslag kleine bestelling:

Er is geen minimum bedrag voor een bestelling, wel geldt:
Bij bestellingen < 10 euro (inc. BTW) wordt er een toeslag voor "kleine bestelling"  toegevoegd aan de verzendkosten. Deze bedraagt € 1,20.
Waarom deze toeslag?
Door onze prijzen zo laag en aantrekkelijk mogelijk te houden en u bovendien het voordeel te geven om kleine bestellingen te plaatsen, is er een geringe winstmarge bij bestellingen onder de 10 euro. In dat geval gaat deze winstmarge naar transactiekosten en ecologisch verpakkingsmateriaal en labels. Om het aanbieden van de mogelijkheid om kleine bestellingen te plaatsen ook voor Ulla haalbaar te houden, rekenen wij een toeslag van € 1,20 om deze kosten te dekken.

Gratis verzending:

- vanaf € 75  bij bestellingen binnen België

- Vanaf € 100 bij bestellingen binnen Eurozone 1 (Nederland, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk)

- Vanaf € 150 bij bestellingen binnen Eurozone 2 (Oostenrijk, Denemarken, Italië, Polen, Verenigd Koninkrijk)

- Vanaf € 200 bij bestellingen binnen Eurozone 3 (Finland, Portugal, Spanje, Zweden)

- Vanaf € 250 bij bestellingen binnen Eurozone 4 en 5 (Hongarije, Kroatië, Slovakije, Slovenië, Tsjechië, Bulgarije, Estland, Letland, Litouwen)

 

Ulla schenkt per verzending een boom aan het Faja Lobi bebossingsproject in Congo. Ze streeft er immers naar om zo CO²-neutraal mogelijk te zijn. Op deze manier doet Ulla iets terug ter compensatie van de CO²-uitstoot die het verzenden van een pakje teweegbrengt.


Transport en levertermijn:
Het grootste gedeelte van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar, voor deze producten geldt: Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Onze levertijd is uiterlijk 3 werkdagen. Afwijkende levertijden staan altijd bij het artikel vermeld.
Alle pakketten worden snel en veilig verzonden. Pakketten van normale afmetingen worden over het algemeen via GLS of B-Post verzonden. Pakketten naar Nederland worden verzonden met Post.nl. Afwijkende formaten worden door middel van speciaal transport geleverd.
Deellevering is niet mogelijk. Wij zullen moeten wachten totdat de gehele bestelling op voorraad is voordat wij deze kunnen versturen. Wij streven er immers naar om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

 
Het volgen van de bestelling:
Voor verzendingen via GLS mailen wij van zodra de bestelling wordt verzonden een Track&Trace code, hiermee kan de status van de bestelling gevolgd worden via de website van de transporteur.
Hierop bestaat wel een uitzondering:
- Producten die door de brievenbus passen (afmeting brievenbusdoos: 25 cm x 16 cm x 2,9 cm) worden als brievenbuspost behandeld door B-Post. Hierdoor ontvangt u wel een bericht zodra de bestelling is ingepakt en op de post werd gedaan, maar krijgt u geen Track&Trace code. Het pakketje past door de brievenbus en daardoor hoeft u niet thuis te blijven.
Mochten er nog vragen zijn kan u gerust contact opnemen met Ulla bv.